Holsby Bygg AB

Drömmer du om ett nyckelfärdigt eller totalrenoverat hus? -Vi gör din dröm till verklighet! Vårt företag ägnar sig åt att renovera och bygga olika projekt från grunden till slutet.

icon_widget_image Brunnsvägen 29, 574 53 Holsbybrunn icon_widget_image 073 516 59 59 icon_widget_image info@holsbybygg.se

Företaget

Välkommen till
Holsby Bygg AB

Holsby Bygg AB grundades efter flera års erfarenhet av jobb på större byggföretag där också drömmen om ett eget mindre och lokalt byggföretag växte fram. Att starta företaget har inte varit en lätt resa, men med fokus på snabbt och effektivt arbete samt lyhördhet för våra kunders önskemål lyckades vi med tiden också vinna kundernas förtroende och vidare rekommendationer.
Företaget ligger under ständig expansion och med en ljus framtid i sikte. Detta hade givetvis inte varit möjligt utan vårt starka och enade team!
Mina arbetare är kvalificerade och kunniga med många års erfarenhet, vilket gör oss resursstarka och snabba när det kommer till problemlösning, något som också uppskattas av kunderna eftersom vi sparar deras värdefulla tid.

Vår organisation

Mitt arbete som chef omfattar daglig planering, samordning och produktion och här väver jag in både kundernas önskemål och mina anställdas goda arbetsförhållanden. Den här kombinationen av faktorer är av stor vikt för mig och leder både mig och mitt företag framåt. Vi är även stolta att presentera Lina och hennes roll i vår verksamhet. I vårt familjeföretag ansvarar hon för administrationen men agerar även som en representant och återförsäljare för företaget Raypath. Raypath har utvecklat Nano Silver Technology, ett eko rengöringssystem baserat på speciella kemikaliefria mikrofiberdukar där det endast används vatten vid rengöring. Vid användning av deras produkter blir hemmet skinande rent på ett miljövänligt sätt.
Besök oss på:
www.facebook.com/EkologisktHemRaypath/

Fick rekommendation av en vän att använda Holsbybygg. Och vi fick verkligen snabb hjälp med målning och bygge av balkong , vi är jättenöjda!! Hann faktiskt anlita honom i vårt sommarhus också.Och kommer gärna anlita Alvidas igen!

Karina och Bengt

Professionellt kvalitetsarbete och håller vad de lovar! Kan bara ge Holsby Bygg mitt bästa betyg

Kim och Olga

Anlitade Holsby Bygg för att renovera våran groventré! Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter våran renovering. Arbetet utfördes proffsigt och snabbt.

Dag Wirehn

Snickare kommer alltid i tid och kör på i ett högt tempo hela dagen!

Gustaf Thormalm

Är mycket nöjd och tacksam för det fina måleriet av Holsby Bygg, till ett mycket bra pris. Så noggranna, men också snabba och flitiga. Ibland 13 h /dag. De lyssnar av om det är något som kan lagas eller bytas under tiden. Alltid trevliga och glada.

Ingrid Aspegren

Har anlitat Holsby Bygg för totalrenovering av ett 70-talshus samt nybyggnation av en inglasad altan och ett nytt garage. Arbetet som utförts är kvalitetsmässigt mycket bra, och vi är mycket nöjda med resultaten. Vi rekommenderar gärna Holsby Bygg som samarbetspartner när det gäller både renovering och nybyggnation.

Arne Carlsson Ädelfors

Fasadrenoveringen utfördes med mycket gott resultat och inom avtalad tidsram. Engagerad, trevlig och lyhörd personal med stor yrkesskicklighet. Stort Tack!

Kjell och Maria Johansson

Vi har vid flera tillfällen anlitat Holsby Bygg och kan verkligen rekommendera dem. De arbetar snabbt och bra och håller alltid vad de lovar. 

Britt-Marie och Joe

Holsby Bygg har renoverat hos oss i två olika omgångar och vi är väldigt nöjda med resultatet. Hantverket är noggrant och av hög kvalitet, och ändå utfört inom lovade tiden. Kan varmt rekommendera Holsby bygg!

Danielle och Martin Aspegren

Ett flexibelt byggföretag

Vi tar oss an både stora projekt såsom nyckelfärdigt hus och husrenovering samt mindre projekt såsom garage, gästhus och altan.