Holsby Bygg AB

Drömmer du om ett nyckelfärdigt eller totalrenoverat hus? -Vi gör din dröm till verklighet! Vårt företag ägnar sig åt att renovera och bygga olika projekt från grunden till slutet.

icon_widget_image Brunnsvägen 29, 574 53 Holsbybrunn icon_widget_image 073 516 59 59 icon_widget_image info@holsbybygg.se

Nyckelfärdigt Hus

Vi gör din
dröm till verklighet!

Holsby Bygg AB arbetar på ett ihärdigt sätt med material av hög och hållbar kvalitet. Vi drar nytta av varenda yta och varje detalj genomtänks noggrant. Vårt mål som ligger oss varmt om hjärtat är att erbjuda ett högt värde till ett rimligt pris. Våra kunder ska känna att de får mycket värde för pengarna när de anställer oss.
När vi tar oss an ett projekt så tar vi hänsyn till alla detaljer, från konstruktion och montering till energieffektiva vitvaror. För att allt detta ska vara möjligt så har vi anställt en egen arkitekt som hjälper oss med att utforma en omsorgsfull arkitektur med optimal funktion på varenda en kvadratmeter.
Då vi fokuserar på en bra utgångsstandard har vi redan från börjat sållat ut onödiga tillval och istället valt kvalitetsledande utrustning från de bästa leverantörer. Detta gör det lättare för dig som kund att se vad som ingår och för oss blir produktionen smidigare och vi kan behålla rimliga priser utan att kompromissa kvaliteten. Vi utför arbeten över hela Sverige.

GRATIS OFFERT

Du får en gratis offert från oss. Skicka in informationen som bäst beskriver det arbete som du vill ha utfört.

NÖJDKUND-GARANTI

Vi är professionella snickare och erbjuder därför garanti på utfört arbete. Hör gärna med oss vad som gäller.

ROT-AVDRAG

Du har rätt till ROT-avdrag. Detta innebär att du får ett avdrag på 30% av arbetskostnaden på utfört arbete.

Nyckelfärdigt hus

Drömmer du om ett nyckelfärdigt eller totalrenoverat hus? -Vi gör din dröm till verklighet!