Holsby Bygg AB

Drömmer du om ett nyckelfärdigt eller totalrenoverat hus? -Vi gör din dröm till verklighet! Vårt företag ägnar sig åt att renovera och bygga olika projekt från grunden till slutet.

icon_widget_image Brunnsvägen 29, 574 53 Holsbybrunn icon_widget_image 073 516 59 59 icon_widget_image info@holsbybygg.se

Renoveringsarbete

Vi gör din
dröm till verklighet!

Vårt företag ägnar sig åt att renovera och bygga olika projekt från grunden till slutet. Vi tar oss an både stora projekt såsom nyckelfärdigt hus och husrenovering samt mindre projekt såsom garage, gästhus och altan. Förutom tjänster inom renovering och bygg så har vi har även erfarenhet av arbeten som in- och utvändig plattsättning, kakelläggning, fasadmålning, takbyte samt installation av fönster och dörrar. En kombination av vår allsidighet och erfarenhet gör att du får en oslagbar service för just ditt projekt. Vår nuvarande målgrupp för samtliga projekt är privatpersoner till vilka vi erbjuder service av högsta kvalitet, snabbhet och konkurrenskraftiga priser. Vi utför arbeten över hela Sverige.

Karina och Bengt

Fick rekommendation av en vän att använda Holsbybygg. Och vi fick verkligen snabb hjälp med målning och bygge av balkong , vi är jättenöjda!! Hann faktiskt anlita honom i vårt sommarhus också.Och kommer gärna anlita Alvidas igen!

Kim och Olga

Professionellt kvalitetsarbete och håller vad de lovar! Kan bara ge Holsby Bygg mitt bästa betyg

Dag Wirehn

Anlitade Holsby Bygg för att renovera våran groventré! Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter våran renovering. Arbetet utfördes proffsigt och snabbt.

Ingrid Aspegren

Är mycket nöjd och tacksam för det fina måleriet av Holsby Bygg, till ett mycket bra pris. Så noggranna, men också snabba och flitiga. Ibland 13 h /dag. De lyssnar av om det är något som kan lagas eller bytas under tiden. Alltid trevliga och glada.

Arne Carlsson Ädelfors

Har anlitat Holsby Bygg för totalrenovering av ett 70-talshus samt nybyggnation av en inglasad altan och ett nytt garage. Arbetet som utförts är kvalitetsmässigt mycket bra, och vi är mycket nöjda med resultaten. Vi rekommenderar gärna Holsby Bygg som samarbetspartner när det gäller både renovering och nybyggnation.

Kjell och Maria Johansson

Fasadrenoveringen utfördes med mycket gott resultat och inom avtalad tidsram. Engagerad, trevlig och lyhörd personal med stor yrkesskicklighet. Stort Tack!

GRATIS OFFERT

Du får en gratis offert från oss. Skicka in informationen som bäst beskriver det arbete som du vill ha utfört.

NÖJDKUND-GARANTI

Vi är professionella snickare och erbjuder därför garanti på utfört arbete. Hör gärna med oss vad som gäller.

ROT-AVDRAG

Du har rätt till ROT-avdrag. Detta innebär att du får ett avdrag på 30% av arbetskostnaden på utfört arbete.