Holsby Bygg AB

Drömmer du om ett nyckelfärdigt eller totalrenoverat hus? -Vi gör din dröm till verklighet! Vårt företag ägnar sig åt att renovera och bygga olika projekt från grunden till slutet.

icon_widget_image Brunnsvägen 29, 574 53 Holsbybrunn icon_widget_image 073 516 59 59 icon_widget_image info@holsbybygg.se

Snickarearbete

Specialister på snickeriarbeten

Specialister på snickeriarbeten- vi hjälper dig med altan, fönster, dörrinstallation m.m. Våra snickare har en lång erfarenhet av yrket och stor hängivenhet till att alltid göra sitt yttersta för att du som kund ska bli fullkomligt nöjd med arbetet. Dessa kvalifikationer höjer kvaliteten på arbeten vi utför för våra kunder! Vi på Holsby Bygg lämnar ingen kund otillfredsställd och finner alltid plats åt dina specifika önskemål som vi gärna tar in i planeringen och vår arbetsprocess.
Snickeriarbeten är ett av våra specialområden och vi tar oss an allt från grövre träarbeten till finare snickerier. Utomhus snickrar vi bland annat altaner, staket, trappor samt monterar fasad och invändigt lägger vi exempelvis golv eller monterar kök.

Karina och Bengt

Fick rekommendation av en vän att använda Holsbybygg. Och vi fick verkligen snabb hjälp med målning och bygge av balkong , vi är jättenöjda!! Hann faktiskt anlita honom i vårt sommarhus också.Och kommer gärna anlita Alvidas igen!

Gustaf Thormalm

Snickare kommer alltid i tid och kör på i ett högt tempo hela dagen!

Britt-Marie och Joe

Vi har vid flera tillfällen anlitat Holsby Bygg och kan verkligen rekommendera dem. De arbetar snabbt och bra och håller alltid vad de lovar. 

Danielle och Martin Aspegren

Holsby Bygg har renoverat hos oss i två olika omgångar och vi är väldigt nöjda med resultatet. Hantverket är noggrant och av hög kvalitet, och ändå utfört inom lovade tiden. Kan varmt rekommendera Holsby bygg!

GRATIS OFFERT

Du får en gratis offert från oss. Skicka in informationen som bäst beskriver det arbete som du vill ha utfört.

NÖJDKUND-GARANTI

Vi är professionella snickare och erbjuder därför garanti på utfört arbete. Hör gärna med oss vad som gäller.

ROT-AVDRAG

Du har rätt till ROT-avdrag. Detta innebär att du får ett avdrag på 30% av arbetskostnaden på utfört arbete.